ГОРЕЩО
ГОРЕЩА ИНТРИГА: Ето кого праща Борисов за водач в Пловдив-област, след като ГЕРБ се изгаври с Вежди
Ивайло Дражев предупреждава пред ПИК: Партийни олигарси подготвят и пазаруват следващия ялов и продажен парламент
СРЕДНОЩНА РЕАКЦИЯ! Премиерът Главчев публикува решението си за частната детска болница (ДОКУМЕНТ)
САМО В ПИК И "РЕТРО": Биляна Гавазова фалира
САМО В ПИК! Навръх 1 май - Свиленски събра погледа на Нинова, заигра се с непослушен микрофон (СНИМКА)
Последвайте ни в Google News Showcase
Петя Вълканова, Пловдив
препоръчано
Необходими продукти:
За един буркан от 800 мл
1 глава червено цвекло
80 г оцет
2 с.л. захар
1 с.л. сол
Начин на приготвяне:
Цвеклото се реже на парченца колкото локум и се пълни в буркан. След това се слагат: оцетът, захарта, солта и се долива с вода догоре.
Затваря се и се стерилизира 5-6 минути.
Сладкиш със сини сливи
340104
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
315081
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87607
на 26.02.2019
Джолан в питка
135956
на 05.06.2018