ГОРЕЩО
ДПС-Ново начало на митинг в защита на стабилността в държавата
Радомир Чолаков: Не произвеждаме достатъчно храна
Радев трябва да бъде спрян
РАДЕВ АКТИВИРА ДЕЖУРНОТО СИ ПРОКСИ: Имало ли е разследване за корупция срещу Демерджиев, унищожено при назначението му в служебния кабинет?
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Петя Вълканова, Пловдив
препоръчано
Необходими продукти:
За един буркан от 800 мл
1 глава червено цвекло
80 г оцет
2 с.л. захар
1 с.л. сол
Начин на приготвяне:
Цвеклото се реже на парченца колкото локум и се пълни в буркан. След това се слагат: оцетът, захарта, солта и се долива с вода догоре.
Затваря се и се стерилизира 5-6 минути.
Сладкиш със сини сливи
407593
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335854
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97244
на 26.02.2019
Джолан в питка
147557
на 05.06.2018


