ГОРЕЩО
ПИСНА ИМ! Хиляди скочиха срещу зеления октопод - искат удължаването на магистрала “Струма“
САМО В ПИК! Николина Ангелкова разпитвана за връзките си с Живко Коцев и Стефан Димитров - бившата министърка не се разпознала на СНИМКИТЕ от летището
Кокорчо се изсили: Имало е политическа договорка с президента, за да се сформира служебният кабинет
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Главчев и Радев се разбраха за смяната на земеделския министър, в момента търсят нов кандидат за Външно
Последвайте ни в Google News Showcase
От Мария Ташева, Пловдив
WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)
препоръчано
Необходими продукти:
125 г масло
125 г мас
330 мл швепс - портокал
2 ванилии
брашно - около 1 кг
пудра захар
Начин на приготвяне:
Маслото и маста се разтапят, смесват се с швепса и брашното и се измесва средно меко тесто. Готовото тесто се разделя на 4 топки и всяка се разточва на кръг с дебелина около 2 мм. Този кръг се разрязва на 20 триъгълника. В края на всеки триъгълник се слага парченце локум и се завива като охлювче. Готовите охлювчета се нареждат в тава и се пекат на 180 градуса около 40 мин. Още докато са топли, се овалват в пудрата захар, смесена с 2-те ванилии. Консумират се на следващия ден.
Сладкиш със сини сливи
337897
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
314411
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87338
на 26.02.2019
Джолан в питка
135369
на 05.06.2018