ГОРЕЩО
НАПРЕЖЕНИЕ РАДЕВ-ГЛАВЧЕВ: Доверен човек на президента с яростни критики срещу служебния кабинет
Български зет се бори за кметския пост в Лондон
“Тренд”: Българите очакват от ЕС борба с бедността и качество на храните
ГОРЕЩА ИНТРИГА: Ето кого праща Борисов за водач в Пловдив-област, след като ГЕРБ се изгаври с Вежди
Ивайло Дражев предупреждава пред ПИК: Партийни олигарси подготвят и пазаруват следващия ялов и продажен парламент
Последвайте ни в Google News Showcase
Людмила Христова, София
препоръчано
Необходими продукти:
2-3 глави лук
2-3 домата
5-6 печени чушки
300 г сирене
1 връзка магданоз
3-4 яйца
сол и черен пипер на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва на филийки и се задушава в олио и малко вода, добавят се вътрешността на доматите, нарязана на ситно, половината натрошено сирене, сол и черен пипер на вкус. Със сместа се напълват доматите и печените чушки, нареждат се в глинен гювеч, поръсва се с останалото натрошено сирене и върху всеки домат се чуква по едно яйце. Запича се в умерена фурна и се поръсва със ситно нарязан магданоз.
Сладкиш със сини сливи
340125
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
315081
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87607
на 26.02.2019
Джолан в питка
135956
на 05.06.2018