ГОРЕЩО
Ваня Григорова скача на изборите заедно с Мая Манолова
Мика Зайкова пред ПИК: Асен Василев остави държавата в голяма финансова бъркотия, тъпанарите в парламента отблъскват хората, абсолютна порнография е
Тази последна СНИМКА на Ален Делон шокира феновете му
Симеон Дянков с гореща прогноза за вота: ГЕРБ бият убедително, ще има алтернатива дали да работят с ППДБ или с ИТН и ДПС
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Меглена Плугчиева хвърли оставка като съветник на Главчев
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 1 средна глава целина, 1 средно голям картоф, 1 морков, 1 стрък праз, около 100 г пушена риба без кости (използва се и сьомга), копър, шарен пипер, масло. За заливка: 2 яйца, 200 мл прясно мляко или сметана.
WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)
препоръчано
Приготовление: Кореноплодните се обелват и нарязват на кубчета. Пускат се за 6-7 минути във вряща подсолена вода. Отцеждат се и се смесват с накъсаната на парчета риба. Добавят се шарен пипер, копър и още сол ако е нужно. Разбърква се и слагат няколко кубчета масло, мляко за заливката, а в може и сметана. Полива се със заливката и се изпича на 200 градуса за около 30-40 минути , до зачервяване.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
530658
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
264799
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
221134
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
76145
на 26.04.2021