ГОРЕЩО
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Недялко Недялков за публичното заличаване на Колтуклиева от ПП: Това е полумъжко деяние, найотициновщина. В момента Сорос изсипва огромни пари у нас, в Сърбия и в Унгария
ПИК TV! Адвокат Мария Петрова с остър коментар: Министрите на здравеопазването са все повече сламени човеци (ОБНОВЕНА)
ГОРЕЩО В ПИК TV! Психологът д-р Ирена Соколова с експертен анализ - каква е психологията на тълпата и на поколението "Джен Зи": Поколенията са наречени със съответните имена заради родителската безпомощност (ВИДЕО)
СДС С ГНЕВНА ПОЗИЦИЯ: Прокремълският слугинаж в страната ни се бие до "последната капка кръв" срещу пълната ни евроинтеграция
Проф. Михаил Константинов срещу пърформансите в НС: Не отговарят на европейските стандарти
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: 1 средна глава целина, 1 средно голям картоф, 1 морков, 1 стрък праз, около 100 г пушена риба без кости (използва се и сьомга), копър, шарен пипер, масло. За заливка: 2 яйца, 200 мл прясно мляко или сметана.
препоръчано
Приготовление: Кореноплодните се обелват и нарязват на кубчета. Пускат се за 6-7 минути във вряща подсолена вода. Отцеждат се и се смесват с накъсаната на парчета риба. Добавят се шарен пипер, копър и още сол ако е нужно. Разбърква се и слагат няколко кубчета масло, мляко за заливката, а в може и сметана. Полива се със заливката и се изпича на 200 градуса за около 30-40 минути , до зачервяване.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1275557
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
301188
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
269598
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
106700
на 26.04.2021


