ГОРЕЩО
ПРАХ ЗА ОЧИТЕ: Кой плати метежа? DJ Асена НЕ ПОЗНАВА ЗАКОНА или ЛЪЖЕ за финансирането на протеста
Жестоко убийство в село Прелез, извършителят е задържан
Делян Пеевски: Заради политически чадър от ППДБ, СРС пусна на свобода директора, обвинен в незаконно заснемане на видеа от ученически тоалетни
Атанас Зафиров: Не се срамуваме за участието си в това правителство
Новите избори - дни преди Цветница
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Мария Ташева, Пловдив
препоръчано
Необходими продукти:
1 хляб
4 яйца
300 г сирене
1 кофичка кисело мляко
7 с.л. олио
100-200 мл вода
1/2 к.л. сода бикарбонат
Начин на приготвяне:
Смесваме яйцата, натрошеното сирене, киселото мляко, в което е разтворена содата, и водата. Плънката трябва да е по-течна, за да попие добре в хляба. Хлябът се нарязва на хапки. Намазваме дъното на тавата с 5 с.л. олио. Нареждаме хапките и върху тях изсипваме течната смес. Поръсваме баницата с останалото олио. Печем в предварително загрята фурна на около 200 градуса около 40 минути.
Сладкиш със сини сливи
414902
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336138
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97467
на 26.02.2019
Джолан в питка
147932
на 05.06.2018


