ГОРЕЩО
ДПС-Ново начало на митинг в защита на стабилността в държавата
Радомир Чолаков: Не произвеждаме достатъчно храна
Радев трябва да бъде спрян
РАДЕВ АКТИВИРА ДЕЖУРНОТО СИ ПРОКСИ: Имало ли е разследване за корупция срещу Демерджиев, унищожено при назначението му в служебния кабинет?
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Мария Ташева, Пловдив
препоръчано
Необходими продукти:
1 хляб
4 яйца
300 г сирене
1 кофичка кисело мляко
7 с.л. олио
100-200 мл вода
1/2 к.л. сода бикарбонат
Начин на приготвяне:
Смесваме яйцата, натрошеното сирене, киселото мляко, в което е разтворена содата, и водата. Плънката трябва да е по-течна, за да попие добре в хляба. Хлябът се нарязва на хапки. Намазваме дъното на тавата с 5 с.л. олио. Нареждаме хапките и върху тях изсипваме течната смес. Поръсваме баницата с останалото олио. Печем в предварително загрята фурна на около 200 градуса около 40 минути.
Сладкиш със сини сливи
407593
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335854
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97244
на 26.02.2019
Джолан в питка
147557
на 05.06.2018


