Последвайте ни в Google News Showcase
По една 10-тонна цистерна с фалшив алкохол изпиват туристите на сезон в ол инклузивен хотел на морето, признаха хора от бранша, цитирани от "Телеграф".
Най-голямата печалба идва точно от пробутването на нелицензирани огнени напитки в туби, които се сипват разливно на туристите. Лицензираният алкохол, който се сипва, пък е само български и то от най-евтиния.
Виното е от непознати за широкия потребител марки - бяло и червено, също наливно. Вкусът му е отвратителен, имаш усещането, че е създадено по химически път и е силно разредено с вода.
Наливната бира също е с неясна марка, чиито анализи не са познат и на пазара у нас.
Предлагат се още съмнителни марки ракии, водки, коняк, вермут и мента - отново родно производство. Всякакъв останал качествен и марков алкохол се заплаща и то с висока надценка. Част от напитките се зареждат от малки производители, макар и лицензирани.