ГОРЕЩО
ИСТИНАТА В ОЧИТЕ: Проф. Румяна Коларова: Протестите категорично не отговорят на критериите на революция, площадът трудно може да наложи оставката на правителството
FT: Николай Младенов може да оглави ръководството на Газа
Как Ивелин Михайлов отмъкна от наивници 100 000 000 лева с "Исторически парк"
Проф. Росен Стоянов с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ загрява ли Радев на тъча и ще се огъне ли правителството пред улицата
САЩ изоставя Украйна - каква съдба очаква слугинската Европа
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Министерството на здравеопазването започва преговори с производители за намаляване на солта в хляба и млечните продукти, съобщи заместник здравният министър Галин Каменов.
Той подчерта, че това са част от мерките, които ведомството подготвя срещу нездравословния начин на живот на българите, който ни поставя на челно място по заболяваемост и смъртност от сърдечно-съдови болести.
В България консумацията на сол, захар и мазнини е над препоръчителните дневни дози, сочат данните на специалисти.
препоръчано
Липсата на сол или прекалена употреба, кое е правилното
16979
на 09.02.2017
Умната! Ето какво издава, че консумирате повече сол
30122
на 18.01.2017


