Последвайте ни в Google News Showcase
Един от кулинарите в "Мастър шеф" - Андре Токев, е отворил втори ресторант, но в него цените не са човешки. В заведението, което са намира само на няколко минути от Народното събрание, могат да се хранят само депутати поради простата причина, че на обикновения българин менюто не му е по джоба.
Кухнята в ресторанта е специализирана, предлагат се предимно българаски ястия, но на двойно по-високи цени от обичайните. Докато в тях една купичка шкембе чорба струва около 3 лева, то Токев е оценил своята за 6!
В горещините мастър шефът е пуснал и студени супички - таратор от краставици и от домати. Но не си мислете, че след като се приготвят от 2 лъжици кисело мляко, половин краставица и предимно вода, са евтини. Предлагат се по 5 лв., пише седмичник.
Първият ресторант на Такев се намира на Околовръстен път, там обаче се предлага европейска кухня.