ГОРЕЩО
Публикуваха новия проектобюджет за 2026 г. - eто основните му параметри
Проф. Рачев С ШОК ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Никулден идва с пролетни температури, а после... (ВИДЕО)
ОСТАВА ОБЛАЧНО! Вали в планините, в Централна и Западна България. Над Странджа гърми (КАРТИ)
МВР да осигури свита за водача на бунта Мирчев, а за гостите на ококорения протест - Черепа и Бобокови, ВИП-зона с масички, напитки, топли завивки и газово отопление
ЦИРК БУШ ПАСТИ ДА ЯДЕ! От името на всички НЕпротестиращи връчваме оставката на Козилата Ерато
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Близо 14 хил. тона палмово масло, вложено в производството на сирене, кашкавал и други млечни продукти, сме изяли за година.
препоръчано
Това показват данните на Центъра за икономически изследвания в селското стопанство.
„По-евтините варианти, използвани в състава на млечните храни, безспорно са вредни, а колко точно - зависи от количеството им“, казват специалистите. По думите им, когато палмовото масло се превърне в още по-твърда консистенция, вече става въпрос за хидрогенирано масло, представляващо още по-рискови характеристики за здравето. Все пак по официални данни през 2017 г. се отчита около 15% намаление на декларираните млечни продукти в сравнение с миналата година.
Дъщеря моли за помощ за спешно лечение на баща си
13361
на 03.12.2025
СЗО: Има недостиг на инжекциите за отслабване
16848
на 01.12.2025
Бебе на четири месеца от Бежаново е хоспитализирано с коронавирус
12857
на 01.12.2025


