ГОРЕЩО
ПЪРВИ ПОДРОБНОСТИ за ареста на шефа на 5-то РУ! Пламен Максимов и колегите му са заподозрени в схема, свързана с наркотрафик
Топлофикация Русе е най-модерната в България
ГОРЕЩО! Живко Тодоров с тежки въпроси към депутатите: Отговорете, защото потърпевши ще бъдат всички граждани
Проф. Георги Рачев: Сняг в обозримото бъдеще няма. Децата ще трябва да изкарат една кафява Коледа
Арестуваха шефа на Пето РУ в София. Задържани са и други полицаи
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Нова директива на ЕС влиза в сила от 1 януари 2014 година. Еврорегламент ще забрани добавянето на соя в каймата. Вскички продукти от мляно месо, които се продават у нас, ще съдържат само обезкостени мръвки и сол (най-много 1%), без никакви добавки и консерванти.
препоръчано
На етикета на продукта задължително ще бъде обозначено, че той е годен са консумация само след топлинна обработка. Задължително ще бъде отбелязано и съдържанието на мазнини и протеини, както и съотношението между тях, пише "Стандарт".
В случай, че държава-членка на ЕС иска да произвежда по-мазен продукт, тя ще трябва да регистрира собствена марка, която отговаря на критериите, заложени в евродирективата.
Грък е новият председател на финансовите министри в еврозоната
7448
преди 4 часа
Ще спаси ли Европейският съюз „вегетарианския бургер“
9398
на 10.12.2025


