BG EN

НОВО АМПЛОА! Няма да повярвате с какво се захвана Волен Сидеров, смени политиката с...

Акценти

НОВО АМПЛОА! Няма да повярвате с какво се захвана Волен Сидеров, смени политиката с...

121909
на 18.04.2023
НОВО АМПЛОА! Няма да повярвате с какво се захвана Волен Сидеров, смени политиката с...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Волен Сидеров може и да е аут от голямата политика, но вероятно може да направи кариера като майстор на вкусни и евтини рецепти. От няколко месеца насам лидерът на „Атака” се проявява като топ кулинар в ютуб, където представя евтини ястия, чието приготвяне излиза между 5 и 15 лева. С черпак и тенджера, Волен обяснява на 17-хилядната си аудитория, че винаги трябва да избират български продукти и да не залагат на вносните консерви и полуфабрикати, преразказва столичен седмичник.
Като истински вярващ българин, специално за Страстната седмица, за която е характерен строгия пост, той предложи вкусна манджа от зелен фасул, отгледан край пловдивското село Марково и пет броя маслини, които били внос, но затова пък евтини. Маслинките се слагали за красота.

препоръчано

„Зеленият фасул съм купил за 2,99, маслините – за 2 лева. Преди да пусна фасула в тенджерата, го измивам добре под чешмата. Слагам шарлан, малко гореща водичка, за да къкри боба, слагам 2 глави лук, предварително нарязан, чесън. Не запържвам, защото не обичам запръжки. Правя зачервяване на чесъна. Зеленчуците задушавам заедно с боба, хвърлям малко червен пипер за цвят, малко джоджен – без него манджата няма вкус на прясно и на свежо. Добавям копър, малко черен пипер – без него не върви. Не обичам запръжките, защото на тях миришеше всяка втора българска къща едно време. Те не са здравословни и за хората с проблемен стомах. Слагам малко доматчета от отворен буркан.

Като покъкри малко, добавям топла вода на око, не че нямам мензури. Изчаквам около 40 минути. Нарочно не слагам тежки мазнини, че да е лека манджата за консумация. До тук гозбата ми излиза около 4,50-5 лева. Слагам и една –два люти чушки, защото обичам да е по-пикантно”, обяснява Сидеров в хитовото си видео. Той съветва кулинарните си последователи да хапват всяка вечер по глава лук или чесън, за да не боледуват. За да нямат лош дъх на следващия ден, трябвало да правят като французите и да запичат лука или чесъна, преди да го консумират.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната събота преди Коледа: Няма лесни пари за Овена, Ракът да не посяга към кредити, бизнес оферти за Скорпиона САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последната събота преди Коледа: Няма лесни пари за Овена, Ракът да не посяга към кредити, бизнес оферти за Скорпиона
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Топ климатологът проф. Георги Рачев с прогноза за празниците - наистина ли ще ни затрупа със сняг и какво да направите, ако ви предстои пътуване (ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Топ климатологът проф. Георги Рачев с прогноза за празниците - наистина ли ще ни затрупа със сняг и какво да направите, ако ви предстои пътуване (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК