НОВО АМПЛОА! Няма да повярвате с какво се захвана Волен Сидеров, смени политиката с...

Акценти

НОВО АМПЛОА! Няма да повярвате с какво се захвана Волен Сидеров, смени политиката с...

113137
на 18.04.2023
НОВО АМПЛОА! Няма да повярвате с какво се захвана Волен Сидеров, смени политиката с...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Волен Сидеров може и да е аут от голямата политика, но вероятно може да направи кариера като майстор на вкусни и евтини рецепти. От няколко месеца насам лидерът на „Атака” се проявява като топ кулинар в ютуб, където представя евтини ястия, чието приготвяне излиза между 5 и 15 лева. С черпак и тенджера, Волен обяснява на 17-хилядната си аудитория, че винаги трябва да избират български продукти и да не залагат на вносните консерви и полуфабрикати, преразказва столичен седмичник.
Като истински вярващ българин, специално за Страстната седмица, за която е характерен строгия пост, той предложи вкусна манджа от зелен фасул, отгледан край пловдивското село Марково и пет броя маслини, които били внос, но затова пък евтини. Маслинките се слагали за красота.

препоръчано

„Зеленият фасул съм купил за 2,99, маслините – за 2 лева. Преди да пусна фасула в тенджерата, го измивам добре под чешмата. Слагам шарлан, малко гореща водичка, за да къкри боба, слагам 2 глави лук, предварително нарязан, чесън. Не запържвам, защото не обичам запръжки. Правя зачервяване на чесъна. Зеленчуците задушавам заедно с боба, хвърлям малко червен пипер за цвят, малко джоджен – без него манджата няма вкус на прясно и на свежо. Добавям копър, малко черен пипер – без него не върви. Не обичам запръжките, защото на тях миришеше всяка втора българска къща едно време. Те не са здравословни и за хората с проблемен стомах. Слагам малко доматчета от отворен буркан.

Като покъкри малко, добавям топла вода на око, не че нямам мензури. Изчаквам около 40 минути. Нарочно не слагам тежки мазнини, че да е лека манджата за консумация. До тук гозбата ми излиза около 4,50-5 лева. Слагам и една –два люти чушки, защото обичам да е по-пикантно”, обяснява Сидеров в хитовото си видео. Той съветва кулинарните си последователи да хапват всяка вечер по глава лук или чесън, за да не боледуват. За да нямат лош дъх на следващия ден, трябвало да правят като французите и да запичат лука или чесъна, преди да го консумират.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК