Пълнят чушки с кус-кус, останал от закуската
Последвайте ни в Google News Showcase
Туристи сърбат „зеленчукова супа по френски“, забъркана от повехнали марули и домати останали от предния ден. Неизядените макарони от закуската пък сервират на обяд, маскирани като екзотична презокеанска салата с дресинг, съобщава „Телеграф“.
WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)
Това са само част от триковете в родния ол инклузив по морето. В повечето хотели е издадена устна заповед да не се изхвърля нищо от храната, а да се оползотворяват максимално остатъците.
Така сръчни готвачи набързо префасонират скумрия от обед на скумрия с полски сос и копър за вечеря. Изобретателността на шефовете стига до там, че кус-куст от сутрешната закуска светкавично се е превърнал в пълнеж за чушки.