ГОРЕЩО
ВАКСАДЖИИ: Придворният социолог на Радев - Първан, лансира коалиция с ПП-ДБ, а Мирчев коленичи в краката му да излъска ботуша
Астрономическата зима идва в 17:03 часа
ЕВТИН ТЕАТЪР: Многострадалната Църцарова си вдига цената, докато "Капитал" и Прокопиев късат ризи и зоват за линч над Пеевски
Георг Георгиев: Като правителство ще си довършим работата, която трябва
Атанас Зафиров: Никой не бива да отрича постигнатото от БСП – ОЛ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
350 гр. маслини, 1,5 ч.ч. ориз, 1 гл. Лук, 1 морков, 1 домат, малко магданоз, олио и сол.
Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва съвсем ситно и се задушава в мазнината. Прибавя се домата, също нарязан на много ситно или настърган, а морковът - нарязан на кубчета. В сместа се поставя солта, разбърква се и се изсипва ориза. Залива се с 3 ч.ч. вода. След това се слагат маслините и ситно нарязан магданоз. Оставя се да поври още 5 минути и се сваля от котлона.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1320321
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
309485
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
278017
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
114463
на 26.04.2021


