ГОРЕЩО
ВЕЧНА ЛЮБОВ: Асен Василев неразделен с охранителя от показанията на Петя Банкова - вреди го отново на служба в парламента
Нидал Алгафари хвърли БОМБА: Борисов и Атанасов са се спазарили, правителство ще има
ПЪРВО В ПИК: Кирил Петков се покри в СПА хотел преди срещата с Борисов и ГЕРБ (СНИМКИ)
КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО: ДПС-Ново начало издига санитарен кордон около пуделите с пачките, кеша и корупцията
ПП развърза Асен Василев да ВЗРИВИ тотално преговорите с ГЕРБ - постави 7 условия на Борисов
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Петя Славчева, Кюстендил
препоръчано
Необходими продукти:
1 глава лук
1 морков
1 домат или доматено пюре
150 г ориз
300 г тиквички
50 г брашно
3 скилидки чесън
копър
150 г кашкавал
подправки по избор
Начин на приготвяне:
Лукът се запържва с моркова, добавя се оризът и се пържи, докато стане прозрачен. Добавя се доматът на кубчета и се налива малко вода. Оставя се да къкри, докато водата се изпари. В йенски съд се слага сместа, отгоре се слагат тиквички, нарязани на колелца и оваляни в брашно. Слага се копър и чесън, капва се малко олио и се пече до готовност на тиквичките. Накрая се слага кашкавалът и се дозапича.
Сладкиш със сини сливи
382298
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322996
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91633
на 26.02.2019
Джолан в питка
140743
на 05.06.2018