BG EN

Откриха разлика в качеството при шоколадови бонбони и консерви

Икономика

Откриха разлика в качеството при шоколадови бонбони и консерви

16733
на 12.02.2020
Откриха разлика в качеството при шоколадови бонбони и консерви
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Съществено разминаване при два вида консерви и шоколадови бонбони предлагани у нас и в чужбина, установи изследване на Комисия за защита на потребителите.

препоръчано

При известна швейцарска марка бонбони е открито 15% по-високо съдържание на протеин т.е. повече сухо мляко. При консерви от грах и царевица има над 50 процента повече наситени мазнини. При маслото наличието на протеин в българския продукт е с една пета по-малко.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първата събота на декември: Овенът да се готви за никулденски купон, но да пази здравето си. Лъвът да не харчи излишно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първата събота на декември: Овенът да се готви за никулденски купон, но да пази здравето си. Лъвът да не харчи излишно
ПИК TV x
Проф. Рачев С ШОК ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Никулден идва с пролетни температури, а после... (ВИДЕО) Проф. Рачев С ШОК ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Никулден идва с пролетни температури, а после... (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
горещо
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК