ГОРЕЩО
ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ! Разбра се коя е студентката, загинала в ада край Бобов дол (СНИМКИ)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
ДВЕ ЖЕНИ НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА! Козилата и Асен Василев стягат селфита за Тик-Ток (КУЛТОВО ВИДЕО)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдия Дечев се отведе по делото срещу Петков и Божанов. Жандармерия продължава да пази Александър Йоловски и семейството му. Бившият министър пред ПИК: Надявам се на справедливост (СНИМКИ/ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
1/2 лимон, 200 г галета, 3 яйца, 1 щипка черен пипер млян, 1 щипка сол, 2 ч.ч. олио, 1 буркан краве кисело мляко.
Начин на приготвяне:
Киселото мляко трябва да е с над 4 процента масленост. Яйцата се разбиват в дълбока чиния. В още една също дълбока се изсипва галетата. Олиото да е силно загряно. Трябва да се действа много бързо. Взема се с помощта на лъжица - малка или голяма, като се внимава да не се разбърква млякото. След това се потапя в яйцето, галетата и пак в яйцето и се поставя в тигана. Пържи се до зачервяване. Като изстинат панираните хапчици, се поръсват със сол, черен пипер и лимонов сок.
Украсяват се с няколко резенчета лимон и готово.
Сладкиш със сини сливи
409592
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


