ГОРЕЩО
Проф. Михаил Константинов: Само 1-2% от хората в Европа гласуват с машини. Те ли са идиоти, ние ли сме идиотите?
Деница Сачева охлади мераците на ППДБ - каза защо Борисов трябва да остане начело на ГЕРБ
Изненадваща промяна в тона на "Дондуков" 2. Ето какво направиха от ДПС-Ново начало, докато Мирчев иска да раздава юмруци
Мащабна спецакция срещу пране на пари в София: Иззети са 400 000 евро и множество ценности
След акцията в Ловеч и София: Росен Стъкларя остава за постоянно в ареста
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Лиляна Близнакова, Самоков
препоръчано
Необходими продукти:
1 буркан зелен фасул
1 кофичка кисело мляко
2 яйца
1 пълна с.л. брашно
около 50 мл олио
1 щипка зеленчукова пикантина
няколко скилидки чесън
чубрица
джоджен
магданоз (според предпочитанията на всеки)
Гарнитура:
1 домат
листа маруля
Начин на приготвяне:
Изцежда се зеленият фасул и се сипва в намазана с олио тавичка. Отгоре се полива с останалото олио. Разбиват се яйцата с киселото мляко и брашното. Прибавят се подправките. С тази смес се залива фасула. Пече се в загрята фурна до 180-200 градуса до зачервяване. Сервира се с гарнитурата.
Приятен апетит!
Сладкиш със сини сливи
412997
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336046
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97413
на 26.02.2019
Джолан в питка
147767
на 05.06.2018


