ГОРЕЩО
Fibank представи традиционния си благотворителен календар в подкрепа на художествената гимнастика
Шефът на СДВР с горещи подробности за разбитата банда, финансирала метежите в центъра на София (ВИДЕО)
Ето къде ще се проведе забраненият от Гавалюгов протест за стабилна и сигурна България
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Грозни провокации срещу мирния протест на ДПС-Ново начало във Враца - ето какво се случва (ВИДЕО)
МЪЛНИЯ! Операцията на отряд "Кобра" в "Люлин" свързана с незаконно финансиране на метежите срещу управляващите?
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Янка Вълканова, Пловдив
препоръчано
Необходими продукти:
За един буркан от компот
80 г оцет
2 с.л. захар
1 с.л. сол
керевиз и моркови
2 аспирина
Начин на приготвяне:
Почистените камби от дръжките и семките се слагат в тава и се задушават във фурната до смяна на цвета.
След това на дъното на буркана се слагат: оцетът, захарта и солта, нарязан на ситно керевиз, моркови на кръгчета, 2 аспирина.
Топлите камби пълним в буркана, допълваме ги с водичката, пусната в тавата от тях. Затваряме ги с капачки.
Обръщаме ги няколко дена, докато се стопят захарта и солта и се прибират на хладно за зимата.
Сладкиш със сини сливи
408708
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147627
на 05.06.2018


