ГОРЕЩО
ПЪРВО В ПИК! В "Люлин" почерня от полиция - дойдоха и кобрите на СДВР
САМО В ПИК TV! Цветанка Андреева за метежите на Радев и ППДБ: Сценарият е да се дестабилизира цялата система и през следващата година да влезем в спиралата на нови избори и нестабилни парламенти (ОБНОВЕНА)
ПИК TV: И Борис Бонев недоволства от Терзиев за кризата с боклука в София (ВИДЕО)
Георг Георгиев: Днес България и Америка са по-близки от всякога като приятели, партньори и съюзници
Премиерът Желязков: Енергетиката взема ключово място в стратегическия ни диалог със САЩ
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Янка Вълканова, Пловдив
препоръчано
Необходими продукти:
За един буркан от компот
80 г оцет
2 с.л. захар
1 с.л. сол
керевиз и моркови
2 аспирина
Начин на приготвяне:
Почистените камби от дръжките и семките се слагат в тава и се задушават във фурната до смяна на цвета.
След това на дъното на буркана се слагат: оцетът, захарта и солта, нарязан на ситно керевиз, моркови на кръгчета, 2 аспирина.
Топлите камби пълним в буркана, допълваме ги с водичката, пусната в тавата от тях. Затваряме ги с капачки.
Обръщаме ги няколко дена, докато се стопят захарта и солта и се прибират на хладно за зимата.
Сладкиш със сини сливи
408661
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147606
на 05.06.2018


