ПИК TV! Готварската библия на Александър Дюма - хит на Панаира на книгата пред НДК! Шедьоври с до 80% отстъпка само в шатра 24 (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Хитовете на престижното издателство „Милениум“ са най-търсени и в третия ден от Панаира на книгата пред НДК. Само в шатра 24 ще откриете качествена литература на достъпни цени!
Богатият каталог на „Милениум“ предлага заглавия от различни жанрове и за всички възрасти.
Горещите премиери в шатра 24 са: изящният премиерен сборник „Език свещен на моите деди“ с най-българските стихове и произведения на големите ни поети и писатели, посветени на словото, езика и културата ни, най-новата стихосбирка на Недялко Йорданов „Не ми се тръгва“, „Старият антикварен магазин“ на Чарлз Дикенс, която излиза за пръв път на български език, както и нашумелия трилър „С добри намерения“ от класика в жанра Майк Оумър.
Само тук ще намерите томовете от луксозната колекция „Събрано“, която представя творчеството на най-знаковите поети в българската литература, сред които Дамян Дамянов, Валери Петров, Христо Фотев, Атанас Далчев, Яворов...
Не стихва читателският интерес към бестселъровата книга „Премълчаваната история на САЩ“ на Оливър Стоун и Питър Кузник -ново, изцяло преработено и допълнено с над 200 страници издание.
Някои от заглавията на „Милениум“ се продават с брутални отстъпки – до 80%.
В промоцията „Книга на деня“ може да закупите „Голям кулинарен речник“ на Александър Дюма с 40% отстъпка само днес – за 21 лв. вместо за 35 лв. Тази готварска библия е плод на няколко десетилетия събирачество, както и на безброй трапези с изобилие от кулинарни изкушения и куриозни случки с най-известните личности на XIX век. Много герои от романите на Дюма са кръстени на знайни и незнайни майстори на черпака, с което той е искал да им се отблагодари за гастрономичните пиршества, на които е присъствал като съучастник и главен консуматор. Между книгите и пътешествията си той събира и съставя несравними рецепти за крале и плебеи, за мускетари и техните слуги. Това е безценна книга за удоволствието - от готвенето, от храненето, от живота. И до днес няма друг подобен по мащабите и многообразието си труд. Книгата е комплимент за всеки ресторант, кухня, дом и библиотека.