ГОРЕЩО
Тежки моменти за ППДБ! Коалицията се тресе заради офертата на Борисов
ЕКШЪН АНАЛИЗ: Радев слезе на нивото на партиен лидер, Пеевски го вкара в обяснителен режим
ТОП КОНСТИТУЦИОНАЛИСТ: Промяната не си знае гьола. Игнорирайте ги! Токсични са
Радомир Чолаков: ПП чувстват себе си като камикадзе и искат да се блъскат в самолетоносача ГЕРБ
ПОЛИТОЛОГ С ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Задават се цакане и надцакване! Ако ПП-ДБ и ГЕРБ направят истински разговор за кабинет, той ще е в някой друг манастир
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Любка Касова, Костенец
препоръчано
Необходими продукти:
4 големи пилешки гърди
100 г масло
2 с.л. брашно
1 ч.ч. печени орехи
1 ч.ч. пилешки бульон
2 с.л. оцет
2 скилидки чесън (на прах 1 с.л.)
сол
пипер
Начин на приготвяне:
Изпечете пилешките гърди във фурна на 220 градуса. Разтопете масло в тиган. Добавете брашното, бъркайте постоянно, докато се получи златист загар. Добавете бульона и оставете да заври, като непрекъснато бъркате, за да е хомогенна сместа. Добавяте оцета, чесъна, орехите, сол и пипер на вкус и разбърквате. Поднасяте пилето, полято със соса.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018