ГОРЕЩО
САМО В ПИК! Чичото на Кирчо: АФЕРИСТЪТ Асен Василев е нереализиран оперен певец, имаше дует с Райна Кабаиванска. Фирмата му за самолетни билети продължава да работи от България в полза на Китай
Петър Кичашки с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Консултациите показаха нови зависимости: Радев толерира радикализацията в политиката (ВИДЕО)
Диана Дамянова с култово предложение: Мирчев да иде да се сбие с комисията, която решава за охраната на Пеевски
Колтуклиева: "Протестът успя!" Така ли? Давате ли си сметка какво всъщност се случи
МАЙКА ЗОВЕ: Кметът на район “Слатина” Георги Илиев, изявен кадър на ПП‑ДБ, да каже за двата педофилски скандала в рамките на месеци
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Виктория Румянцева, Гоце Делчев
препоръчано
Необходими продукти:
За 4 порции
1 кг пилешко месо
300 г
пиперки
200 г сирене
60 г краве
масло
магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Пилето се сварява в подсолена вода. Изважда се от бульона, обезкостява се и се нарязва на дребни парченца (по 5-6 за порция). Пиперките се изпичат, обелват се и леко се задушават в част от сгорещеното масло. Сиренето се натрошава. Пиперките се разстилат в подходящ съд, върху тях се поставят парченца месо, покриват се със сиренето, отгоре се слагат парченца месо и останалото масло. Ястието се запича леко във фурна и се поръсва с нарязан на ситно магданоз. Сервира се с гарнитура от картофи.
Сладкиш със сини сливи
413854
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336076
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97426
на 26.02.2019
Джолан в питка
147842
на 05.06.2018


