ГОРЕЩО
САМО В ПИК! Чичото на Кирчо: АФЕРИСТЪТ Асен Василев е нереализиран оперен певец, имаше дует с Райна Кабаиванска. Фирмата му за самолетни билети продължава да работи от България в полза на Китай
Петър Кичашки с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Консултациите показаха нови зависимости: Радев толерира радикализацията в политиката (ВИДЕО)
Диана Дамянова с култово предложение: Мирчев да иде да се сбие с комисията, която решава за охраната на Пеевски
Колтуклиева: "Протестът успя!" Така ли? Давате ли си сметка какво всъщност се случи
МАЙКА ЗОВЕ: Кметът на район “Слатина” Георги Илиев, изявен кадър на ПП‑ДБ, да каже за двата педофилски скандала в рамките на месеци
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Магдалена Веселинова, Ловеч
препоръчано
Необходими продукти:
10 твърдо сварени яйца
1/2 пакетче масло
1 пакетче крема сирене
сол
черен пипер (млян и на зърна)
морков
пера от лук
суха чушка
Начин на приготвяне:
Яйцата се разполовяват и всички жълтъци се намачкват със сиренето и маслото, малко сол и черен пипер. От готовата смес се правят по-малки и по-големи топчета (за глава и тяло на пиленцето). Оформяме ги в белтъците и слагаме черен пипер за очи; морков за човка; пера от лук за крила и суха чушка за гребенче.
Сладкиш със сини сливи
413854
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336076
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97426
на 26.02.2019
Джолан в питка
147842
на 05.06.2018


