ГОРЕЩО
САМО В ПИК! Калин Каменов с подробности за грозната провокация на "Възраждане" пред дома му: Било е сбирщина на хора с всякакви комплекси. Нови избори може да са пагубни за държавата (ВИДЕО)
Георги Марков емоционално пред ПИК: Бойко е най-добрият премиер на Прехода! Ако ППДБ влязат във властта, ще ни вкарат във война
Кметът на "Люлин", разкрил една от най-големите афери в "Промяната", с ОТВОРЕНО ПИСМО: Кирил Петков прехвърли вината върху нас! Антикорупционерите се оказаха корупционери
ИСТИНАТА В ОЧИТЕ: Проф. Румяна Коларова: Протестите категорично не отговорят на критериите на революция, площадът трудно може да наложи оставката на правителството
FT: Николай Младенов може да оглави ръководството на Газа
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
София Митрева, Петрич
препоръчано
Необходими продукти:
около 600 г парти бутчета (5-6 бр.)
4-5 с.л. олио
5-6 с.л. галета
1 с.л. смлени орехи
1 ч.л. чесън на прах
сол на вкус
2-3 щипки червен пипер
100 г сирене
1 плик за печене
Начин на приготвяне:
Смесваме в метален съд олиото с чесъна и загряваме на котлона. По този начин ще се смесят ароматите по-добре! Смесваме галета, сол, червен пипер, сирене, орехи в една купичка. Овалваме бутчетата едно по едно. Подреждаме в плика за печене. Приготвя се за около 30-35 мин. Страхотно е на вкус, хваща хрупкава коричка и месцето става като мариновано!
Сладкиш със сини сливи
408380
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97260
на 26.02.2019
Джолан в питка
147576
на 05.06.2018


