ГОРЕЩО
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Валерия Велева: Протестът няма визията за утре, а когато я няма, това е анархия. Да искаш сега да свалиш властта, значи да искаш да хвърлиш държавата в хаос (ВИДЕО)
ПЪРВО В ПИК! В "Люлин" почерня от полиция - дойдоха и кобрите на СДВР
САМО В ПИК TV! Цветанка Андреева за метежите на Радев и ППДБ: Сценарият е да се дестабилизира цялата система и през следващата година да влезем в спиралата на нови избори и нестабилни парламенти (ВИДЕО)
ПИК TV: И Борис Бонев недоволства от Терзиев за кризата с боклука в София (ВИДЕО)
Георг Георгиев: Днес България и Америка са по-близки от всякога като приятели, партньори и съюзници
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Таня Ланкова
препоръчано
Необходими продукти:
1 кг брашно
1 с.л. сол
1 с.л. захар
2 с.л. олио
500 мл прясно мляко
4 яйца
1 голям пакет масло
1 кубче мая
Начин на приготвяне:
Маята се слага със солта и захарта да шупне. Добавят се всички продукти и се замества тесто. Един от жълтъците се оставя за намазване на питата. Разделят се три топки, всяка се разточва и се намазва с масло. Навива се на руло, като се издърпват краищата. Всеки край се завива в различна посока. Реже се на триъгълници. Редят се в обилно намазана тава с масло. Маже се с жълтъка, наръсва се сусам. Пече се на 180 градуса около 30-40 мин.
Сладкиш със сини сливи
408685
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147627
на 05.06.2018


