ГОРЕЩО
БЕЗПЛАТЕН ПИАР: Подсказаха на Кирил Петков 5 златни опорки, с които да тушира Бойко и Пеевски, и да овладее службите
България се присъединява към ОИСР до края на 2025 г.
САМО В ПИК! Георги Марков ядосано: Байдън посочи Кирчо за премиер, чичкото О'Брайън ни размаха бухалката “Магнитски“ и партизаните на Сорос за три години направиха България за смях
ГОЛЯМ СМЯХ: Запушили устата на Лена за "Коралгейт", за да е крачка напред пред ДАНС и прокуратурата
ГОРЕЩ АНАЛИЗ В ПИК! Урсула фон дер Лайен с отчаян ход - ето какво направи, за да се добере до втори мандат
Последвайте ни в Google News Showcase
Таня Ланкова
препоръчано
Необходими продукти:
1 кг брашно
1 с.л. сол
1 с.л. захар
2 с.л. олио
500 мл прясно мляко
4 яйца
1 голям пакет масло
1 кубче мая
Начин на приготвяне:
Маята се слага със солта и захарта да шупне. Добавят се всички продукти и се замества тесто. Един от жълтъците се оставя за намазване на питата. Разделят се три топки, всяка се разточва и се намазва с масло. Навива се на руло, като се издърпват краищата. Всеки край се завива в различна посока. Реже се на триъгълници. Редят се в обилно намазана тава с масло. Маже се с жълтъка, наръсва се сусам. Пече се на 180 градуса около 30-40 мин.
Сладкиш със сини сливи
340162
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
315224
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87624
на 26.02.2019
Джолан в питка
135956
на 05.06.2018