ГОРЕЩО
Vivacom отключва всички ТВ канали и дава пълен достъп до EON през най-празничния период за годината
Fibank представи традиционния си благотворителен календар в подкрепа на художествената гимнастика
Шефът на СДВР с горещи подробности за разбитата банда, финансирала метежите в центъра на София (ВИДЕО)
Калоян Методиев ексклузивно пред ПИК: Не са тайна близките отношения на Радев с кметовете на Ботевград и Елин Пелин. Решението за забрана на протеста само нагнетява напрежение
Ето къде ще се проведе забраненият от Гавалюгов протест за стабилна и сигурна България
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти:
препоръчано
Тънки филии хляб, олио за намазване на тавата, маргарин, лютеница, колбас, сладка царевица, кисели краставички, грах от консерва, мариновани гъби, кашкавал за поръсване.
Начин на приготвяне:
Намажете тавата с олиото. Наредете филиите. Намажете ги с лютеница и сложете парченца маргарин върху тях. Наредете киселите краставички, нарязани на колелца, колбаса и гъбите.
Добавете граха и царевицата и запечете. Преди да извадите тавата, поръсете с настърган кашкавал и запечете още 2-3 минути.
Сладкиш със сини сливи
408741
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147627
на 05.06.2018


