Последвайте ни в Google News Showcase
Победителят от последния сезон на риалити формата "Хелс китчън" Реджеп Бадев, отваря собствен ресторант с голяма градина в София. Това ще е първо заведение за кулинаря в столицата. Новината за него идва близо година, след като Бадев се разписа с ресторант и в Пловдив.
WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)
Официалния си дебют в София Реджи ще направи навръх Лазаровден (24 април, събота).
Ресторантът носи неговото име, като ще се фокусира върху италианската кухня. Интериорът на мястото е елегантен и изчистен.
"Направихме едно приятно и уютно местенце в София, където може да се дегустира италианска традиционна кухня с истинска паста. Подбрал съм качествени продукти от Италия, а и не само от там. Искам да пренеса аромата и вкуса на тамошната кухня в центъра на столицата. Хубaвите вина също ще бъдат наша запазена марка", категоричен е шеф Бадев.
Ресторантът му разполага с 80 места и подиум, който в топлите дни може да се превръща в изискана градина. Посетителите на заведението ще могат да се насладят и на т.нар. show cooking зона, която им предоставя възможността да гледат как се приготвя вечерята им.
"Това доставя комфорт на клиента, да вижда какво му се готви. Шеф готвач съм аз, а с мен работи екип от 6 души", казва победителят от кулинарната надпревара.
Шеф Реджеп Бадев не крие, че кулинарният рилити формат е сериозен трамплин за израстването на всеки готвач, но с отварянето на собствените си ресторанти вече показва на хората това, което е той самият извън телевизионния ефир.