BG EN

Празничен специалитет

Читателски рецепти

Празничен специалитет

9868
на 23.11.2012
Празничен специалитет
От Снежана Пройчева Необходими продукти: 1,5 кг свински пържоли 300 г топено сирене 400 г мариновани гъби 6-7 кисели краставички сол черен пипер дафинов лист Начин на приготвяне: Начуканите пържоли се посоляват със сол и черен пипер. В предварително намазнена йенска тенджера нареждаме един ред пържоли една до друга. Върху тях подреждаме част от нарязаното на колелца топено сирене, малко гъби и нарязани по дължина кисели краставички. Всичко се повтаря, докато свършат продуктите. Отгоре слагаме 2-3 дафинови листа. Заливаме с вода почти да покрие ястието, завиваме с фолио. Печем на 250 градуса, като малко преди да го извадим, махаме фолиото.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
Спортът променя тялото и ума Спортът променя тялото и ума
ПИК TV x
Радослав Ревански ексклузивно пред ПИК: Хиляди хора от всички етноси има на площада в Белица! Провалените политици от ППДБ нескопосано ни обвиняват, че вадим етническата карта (ВИДЕО) Радослав Ревански ексклузивно пред ПИК: Хиляди хора от всички етноси има на площада в Белица! Провалените политици от ППДБ нескопосано ни обвиняват, че вадим етническата карта (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
горещо
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК