Предпразнично: Кулинарен блогър със съвети за украса на коледната трапеза
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Кулинарния блогър Даниела Динева даде пред сутрешния блок на БТВ съвети за кулинарни идеи за украса на коледната ни трапеза.
„Запалих се по готвенето от бабите ми, покрай които се въртях като малка – признава Даниела. - Детството ми свързвам с вкуса на портокали и банани. Тогава те бяха дефицитна стока и ги имаше само по коледните и новогодишни празници”.
Даниела Динева показа коледен венец на белтъчена основа, украсен със зрънца от мак и розмарин.
„За популярността ми разбрах с течение на времето, като забелязах, че рецептите ми в блога стават популярни – коментира Динева. - Когато видиш, че една рецепта има над 300 000 прочитания си давам сметка, че това, което правя привлича интереса”.


