ГОРЕЩО
ГОЛЯМ РЕЗИЛ: Развяха КАТО ПРАНИ ГАЩИ срамотиите на Асен Василев и ПП в национален ефир (СНИМКИ)
Времето полудя! Проф. Георги Рачев с ЛОША ПРОГНОЗА пред ПИК TV - ще видим сняг за Коледа през крив макарон (ВИДЕО)
Шкварек го разобличи: Иво Мирчев направи открит плонж в няколко студиа към новия скут, в който копнее да скочи
Виктор Димчев С ЕКШЪН АНАЛИЗ за ПИК TV: ГЕРБ и ДПС-Ново начало ще бъдат значим фактор и при следващи избори. ППДБ ще трябва да работят с тях (ВИДЕО)
ШАШ И ПАНИКА: Голямо шубе подгони ПП, Денков кандърдисва Радев да не скача на избори
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Зелените листни зеленчуци понякога са гастритогенни – тоест възбуждат стомашно-чревни проблеми. Това съветва проф. д-р Донка Байкова, специалист по хранене и диететика.
препоръчано
„Нитратите са причинители на подобни смущения. Те се съдържат и в природата. Не са токсични. Най-големите количества се съдържат в спанака. Нитратите са водно разтворими и термолабилни“, посочи проф. Байкова.
„Страните, от които внасяме плодове и зеленчуци, са по-рискови за нас и контролът от Българската агенция по безопасност на храните е засилен“, каза още тя. Проф. Байкова препоръча да използваме сезонните зеленчуци с произход България.
свързани новини


