ГОРЕЩО
"Мухльо, ще ти счупя зъбите", крещял Гела, преди да забие юмрука си в лицето на депутата от ДПС-Ново начало Гюнай Далоолу (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! ДПС изнесе информация за охраната на Пеевски и разби на пух и прах всички спекулации на ППДБ
ЕКОЛОЗИ НА БУНТ! “Брезник Минералс” и “Асарел Медет” крадат златото на Брезник и унищожават природата
ЕКШЪН В ПИК TV! Навряха Асен Василев в миша дупка: Абсолютен шарлатанин! След като съсипа финансите на България, сега иска да наруши закона (ВИДЕО)
НЕУДОБНО РАЗКРИТИЕ! ДБ дала съгласието си за кабинета на Пеевски в Народното събрание. Балабанов: Било им е удобно да пият кафетата си там (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Радослава Неделчева, Свищов
препоръчано
Необходими продукти:
1 кг кайма
1 глава лук
магданоз
вместо хляб сложих шепа галета
1 яйце
2-3 щипки – чубрица, сол, риган
щипка ким
4-5 яйца
кашкавал
червен пипер
Начин на приготвяне:
Каймата се прави като за кюфтета. Правят се големи топки и се слагат в намазнена с олио тава. Правят се кладенчета. Запичат се около 30 мин на 200 градуса.
След това се разбиват яйцата и се заливат дупките, около тях се настъргва кашкавал и се запича още 10 мин. Ръси се с червен пипер.
Сладкиш със сини сливи
413250
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336046
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97426
на 26.02.2019
Джолан в питка
147767
на 05.06.2018


