ПЪЛНА ПРОМЯНА: Джино Бианкалана смени професията - брадърът заряза риалити форматите и смая с гозби шеф Манчев (СНИМКА)
Последвайте ни в Google News Showcase
Джино Бианкалана зачеркна окончателно риалити форматите. Двукратният победител в "Биг Брадър" се е отдал на ресторантьорския си бизнес, заради който е усъвършенствал кулинарните си умения почти до нивото на мастър шеф.
WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)
От вещината, с която Джино борави в кухята и фантазията му, с която забърква гозбите, се удиви дори всепризнатия шеф Иван Манчев. Миналия петък, навръх Свети Валентин, Бианкалана посрещна Роксана, Орлин Павлов, Марина Войкова и Ева Кикерезова първо в заведението си "Chicago Lounge", а след това и в новата си къща. В седмичната тема, която Манчев бе задал на участниците, бе закодирано авокадото, а предястието на Джино - авокадо, завито с бекон, силно впечатли Манчев.
Бившият брадър собственоръчно приготви в кухнята на бара си и основното ястие - пълнена пуйка с ориз и кисело зеле. Десертът обаче бе "черешката на тортата" по време на вечерята му. Джино почерпи гостите си кюнеф̀е - традиционен турски сиропиран десерт от кадаиф и млечен продукт, подобен на обезсолен кашкавал или извара, който се оказа любим на Роксана и Марина Войкова. За петстепенната си вечеря Бианкалана получи 40 точки и раздели победата си с Орлин Павлов.
Вече дистанцирал се от светската суета и ВИП-партитата на столицата, Джино се е съсредоточил напълно върху своя нов бизнес. "Когато заминахме за Щатите, първата ми работа на 15 години бе да паркираме колите на богаташите пред ресторантите, но никога не съм имал собствено заведение. Трудно ми е, но много хора разчитат на мен и не мога да се проваля", споделя Джино.
И, въпреки, че все още си помага с патериците, заради контузията на крака по време на катастрофата с мотор в Чикаго, шеф Бианкалана честто удря рамо на готвачите в кухнята. Някои лично негови авторски рецепти дори и включил в менюто на бара си.