ГОРЕЩО
УДАРИХА ДЪНОТО! Доган и аверите му пуснаха фалшиво видео, че Ердоган ги подкрепя - ето каква е истината
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ГОРЕЩО В ПИК! Майка с гневно писмо: "Заради Столична община, Фандъкова и Терзиев с двете ми деца оставаме на улицата!" Вижте за какъв абсурден казус става дума
ЦЪНЦИ НА ДРЪВНИКА! И Слави скочи на устатата водеща на БТВ: Има махленско, унизително, дребнаво поведение!
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с изненадващо решение, докато всички го чакат във Враца. Заради внуците се отби за... (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: кайма около 300 г, червен пипер 1/2 лъжичка, черен пипер на вкус, люто къри 1/2 лъжичка, по - големи гъби на човек по 4-5, пармезан или кашкавал, краве масло 50-60 г, сол.
препоръчано
Приготовление: Каймата се омесва като за кюфтета и се оставя да поеме ароматите. Гъбите се изчистват от пънчетата и се нареждат в тава, леко намазана с масло. В дупката на пънчето се слага малко сол, бучка масло и кайма, оформена като кюфтенце, голямо колкото гъбата. Когато всички са готови, се слагат на слаба фурна за около 30 мин. Когато се запече леко, се слага на всяка гъба по малко настърган пармезан или кашкавал и се дозапича.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
809692
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
276845
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
250528
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
85622
на 26.04.2021