ГОРЕЩО
НА ПРАГА НА ВОЙНА: Ще позволи ли Борисов самозабравилите се агресивни хищници от ППДБ да го довършат?
ГЪРМИ СКАНДАЛ: ПП поиска сваляне охраната на Борисов в деня, в който пуснаха Сретен Йосич от затвора
ГОЛЯМ РЕЗИЛ: Развяха КАТО ПРАНИ ГАЩИ срамотиите на Асен Василев и ПП в национален ефир (СНИМКИ)
САМО В ПИК И "РЕТРО": Брат Аргиров си купи кюлчета злато за 20 бона
НОВИТЕ ИДОЛИ: Сътрудничката на Белобрадова се разпищоли както майка я е родила. Неприлични СНИМКИ 18+ с Лекси Фльор шашнаха и най-върлите циници в социалките
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: кайма около 300 г, червен пипер 1/2 лъжичка, черен пипер на вкус, люто къри 1/2 лъжичка, по - големи гъби на човек по 4-5, пармезан или кашкавал, краве масло 50-60 г, сол.
препоръчано
Приготовление: Каймата се омесва като за кюфтета и се оставя да поеме ароматите. Гъбите се изчистват от пънчетата и се нареждат в тава, леко намазана с масло. В дупката на пънчето се слага малко сол, бучка масло и кайма, оформена като кюфтенце, голямо колкото гъбата. Когато всички са готови, се слагат на слаба фурна за около 30 мин. Когато се запече леко, се слага на всяка гъба по малко настърган пармезан или кашкавал и се дозапича.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1299564
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
305665
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
274173
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
111106
на 26.04.2021


