ГОРЕЩО
РАЗМАЗВАЩ КОМЕНТАР: Борисов е вожд на тълпа украинци, държи украинското знаме по-високо от българското. Защо ГЕРБ са най-реакционната организация
СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Шефът на Сдружение "Да запазим Корал" алармира: Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може Петков да стане служебен министър - те са за затвора
"УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНЪЛ" ГЪРМИ: Путин не е замесен в смъртта на Навални
Александър Симов приключи "Промяната“: Те са партия на голямата лъжа
УДАР ПО "ФИНАНСИСТА" ВАСИЛЕВ: Държавата тегли нови 200 милиона през май
Последвайте ни в Google News Showcase
Гергана Ламбрева, Пазарджик
WINBET – 3 начални бонуса + 3 подаръка за Спорт, Казино и Live Казино! (18+)
препоръчано
Необходими продукти:
6 по едри гъби печурки
100 г пилешко филе
2 с.л. бял ориз
1 с.л. прясно мляко
2 кисели краставички
2 с.л. кашкавалена извара
магданоз за украса
Начин на приготвяне:
Сваряваме пилешкото филе и ориза в отделни съдове. Слагаме ги в купа, добавяме изварата, прясното мляко и пасираме. Нарязваме краставичките на много малки кубчета. Прибавяме ги към пасираната смес и разбъркваме.
Измиваме гъбите, махаме пънчетата и ги пълним с получената смес. Слагаме ги в тавичка, доливаме малко вода и ги печем 20-25 минути в загрята фурна. Преди поднасяне поръсваме с магданоз.
Сладкиш със сини сливи
339396
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
315037
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87577
на 26.02.2019
Джолан в питка
135746
на 05.06.2018