ГОРЕЩО
МЪКА СЛЕД ПРОТЕСТА: Лидерите на ППДБ сигурно се чувстват така, сякаш са поканили всичките си приятели на рожден ден, а са дошли само един-двама...
ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Ангелов върна Кокорчо в 7 клас (ВИДЕО)
Колтуклиева ОТНОВО РАЗКРИ двойния аршин на Киро и компания: Та кой употребява НСО за лично ползване?!
Георги Харизанов пред ПИК TV: Протестите изненадаха управляващи, опозиция и президент. Бързи избори на хоризонта и позитивни резултати от ТОЛ системата (ВИДЕО)
ШОК! Вижте какво показвала една от камерите в мъжките тоалетни на 138-о училище, монтирана от извратения директор… (СНИМКА)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Валя Иванова, Добрич
препоръчано
Необходими продукти:
За 4 души
24 големи
печурки
1 лимон
250 г кайма
1/2 глава лук
магданоз
сол и черен пипер на вкус
100 г масло
Начин на приготвяне:
Изчистете гъбките, махнете пънчетата им и капнете лимон в чашките. Нарежете на ситно лука, магданоза и пънчетата на гъбите, овкусете със сол и черен пипер и добавете размекнатото масло. Омесете всичко с каймата. Напълнете шапчиците на печурките и ги наредете в тава. Печем във фурната на 200 градуса за 20 мин.
Сладкиш със сини сливи
414453
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
336108
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97451
на 26.02.2019
Джолан в питка
147885
на 05.06.2018


