ГОРЕЩО
МРЕЖАТА СЕ ГАВРИ С ИВАЙЛО МИРЧЕВ: Махаш охраната на Пеевски?! Ей това е мъжка приказка. Ти що глад си събрал с Оземпика... ще ги изядеш надве, на три и НСО, и барети, и полиция...
Доц. Борислав Цеков пред ПИК TV: ППДБ искат власт без избори, политиката се тиктокизира, а еврото е необратимо (ВИДЕО)
САМО В ПИК! Калин Каменов с подробности за грозната провокация на "Възраждане" пред дома му: Било е сбирщина на хора с всякакви комплекси. Нови избори може да са пагубни за държавата (ВИДЕО)
Георги Марков емоционално пред ПИК: Бойко е най-добрият премиер на Прехода! Ако ППДБ влязат във властта, ще ни вкарат във война
Кметът на "Люлин", разкрил една от най-големите афери в "Промяната", с ОТВОРЕНО ПИСМО: Кирил Петков прехвърли вината върху нас! Антикорупционерите се оказаха корупционери
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Галина Павлева, Горна Оряховица
препоръчано
Необходими продукти:
1 пиле
1ч.ч. ориз
1 кг гъби
1 кг картофи
зелен лук
магданоз
черен пипер
джинджифил
куркума
соев сос
чесън на прах
бира
Начин на
приготвяне:
Пилето се маринова с куркума, джинджифил, соев сос, чесън на прах и престоява няколко часа. Както е цяло, се запържва от всички страни в олио. После се пълни с предварително запържения ориз със зелен лук, малко гъби и черен пипер. Пилето се слага в глинен съд. Около него се редят картофи и гъби с пипер и магданоз. Налива се бира и мазнина (масло). Пече се поне час и половина на слаба фурна. При готовност на пилето се маха капакът на гърнето да се запече около 15 мин.
Сладкиш със сини сливи
408503
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147576
на 05.06.2018


