ГОРЕЩО
РЕШЕНО: Връщат ДДС-то върху хляба и брашното
ОКОНЧАТЕЛНО! Депутатите забраниха рекламата на хазарт в медиите
НА ИЗПРОВОДЯК: ИТН съсипаха ПП заради фалшификациите на Лена, тунелите под Шипка и пудела с пачките. И Борисов го отнесе заради...
САМО В ПИК TV! Никола Минчев отрича да е фалшифицирал подписи в полза на Кирил Петков - Найо Тицин го спаси от медиите (ВИДЕО)
Босът на СДС Румен Христов: Много трудно ще подкрепим министри на ПП-ДБ. За разлика от тях, не съм ходил в кабинета на Пеевски
Читателски рецепти
Пълнено пиле на фурна с картофено-млечно пюре и гъбен сос (стъпка по стъпка)
19332
на 14.04.2014
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти
WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)
препоръчано
1 охладено пиле (около 1,400 кг)
За плънката:
500 г гъби, сварени в 1 л леко посолена вода (Около 400 г за плънката, а останалите за украса. Споменавам количеството на водата, защото за приготвянето на гъбения сос ще използвам бульона, в който са врели гъбките.)
250 г кайма
1 стрък праз лук (200 г)
20 г ориз (количеството е малко, оризът е само за плътност)
3 с.л. краве масло+1 с. л. от същото масло - за намазване вътрешността на пилето
щипка черен пипер
1 ч.л. чубрица
1 щипка босилек
1 щипка чесън на гранули
1 ч.л. пресен копър
сол на вкус
олио - за намазване на тавата, за печене и на самото пиле
Вижте начина на приготвяне тук
Сладкиш със сини сливи
339766
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
315059
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87607
на 26.02.2019
Джолан в питка
135864
на 05.06.2018