ГОРЕЩО
ПЪРВО В ПИК: Кирил Петков се покри в СПА хотел преди срещата с Борисов и ГЕРБ (СНИМКИ)
КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО: ДПС-Ново начало издига санитарен кордон около пуделите с пачките, кеша и корупцията
ПП развърза Асен Василев да ВЗРИВИ тотално преговорите с ГЕРБ - постави 7 условия на Борисов
СВОЕВОЛИЯТА НЕ ПРЕСТАВАТ: ППДБ продължават да се инатят - ето какви поредни условия поставиха за преговори с ГЕРБ
ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ отвърна остро на ППДБ: Диалогът не може да се води през...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Илияна Иванова, с. Ралево
препоръчано
Необходими продукти:
За 4 души
4 пъстърви - изчистени
1 парче масло – около 80 г
4 клонки девесил
1 лимон
сол
Начин на приготвяне:
Правим леки прорези по тялото на рибата от двете страни, осоляваме, слагаме в коремчето клонче девесил, резенчета лимон и черен пипер. В загрят тиган (с по голям диаметър, за да се пържат цели), се слага зехтин и парчето масло. Леко овалваме рибата в царевично брашно и пържим, обръщаме с две лопатки.
Гарнираме със задушени картофи с масло и копър.
Чудесна е с чаша студено бяло вино.
Сладкиш със сини сливи
382298
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322996
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91633
на 26.02.2019
Джолан в питка
140743
на 05.06.2018