ГОРЕЩО
ИЗВЪНРЕДНО! Известен адвокат прати писмо до СГС - поиска любимият съдия на Киро да си направи отвод по делото за заплахите срещу Йоловски
Шефът на КНСБ РАЗБИ ОПОРКИТЕ на ППДБ за бюджетните заплати
САМО В ПИК! В Стара Загора е страшно - хиляди се събраха, за да поискат стабилност в държавата (ВИДЕО/СНИМКИ)
Радослав Ревански ексклузивно пред ПИК: Хиляди хора от всички етноси има на площада в Белица! Провалените политици от ППДБ нескопосано ни обвиняват, че вадим етническата карта (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Огромни протести в цялата страна в защита на стабилността - вижте какво се случва в Кърджали и Белица: Делян Пеевски е лидерът на народа (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Джейлян Алиева, Попово
препоръчано
Необходими продукти:
2 скумрии
1 глава лук
1 морков
1/3 ч.ч. грах, боб
1 червена чушка
2-3 кисели краставички
300 мл доматен сок
3-4 с.л. олио
2 с.л. брашно
сол
1 щипка черен пипер
1 дафинов лист
Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва на едро, задушава се в олио заедно с нарязания на тънки шайби морков. Налива се доматеният сок и се добавят нарязаната на ивички чушка, киселите краставички - на тънки парчета, и грахът. Долива се около 1 л вода. След около 20 минути се слагат скумриите, нарязани на едри шайби, и подправките. Когато рибата е готова (необходими са є приблизително 10 минути), се добавя размитото с вода брашно.
Сладкиш със сини сливи
408889
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


