BG EN

Риба „Ропотамо”

Читателски рецепти

Риба „Ропотамо”

48144
на 21.10.2013
Риба „Ропотамо”
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Джейлян Алиева, Попово

препоръчано

Необходими продукти:
2 скумрии
1 глава лук
1 морков
1/3 ч.ч. грах, боб
1 червена чушка
2-3 кисели краставички
300 мл доматен сок
3-4 с.л. олио
2 с.л. брашно
сол
1 щипка черен пипер
1 дафинов лист

Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва на едро, задушава се в олио заедно с нарязания на тънки шайби морков. Налива се доматеният сок и се добавят нарязаната на ивички чушка, киселите краставички - на тънки парчета, и грахът. Долива се около 1 л вода. След около 20 минути се слагат скумриите, нарязани на едри шайби, и подправките. Когато рибата е готова (необходими са є приблизително 10 минути), се добавя размитото с вода брашно.

Сподели:
Бомба x
Спортът променя тялото и ума Спортът променя тялото и ума
ПИК TV x
Радослав Ревански ексклузивно пред ПИК: Хиляди хора от всички етноси има на площада в Белица! Провалените политици от ППДБ нескопосано ни обвиняват, че вадим етническата карта (ВИДЕО) Радослав Ревански ексклузивно пред ПИК: Хиляди хора от всички етноси има на площада в Белица! Провалените политици от ППДБ нескопосано ни обвиняват, че вадим етническата карта (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
горещо
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК