ГОРЕЩО
“Тренд”: Българите очакват от ЕС борба с бедността и качество на храните
ГОРЕЩА ИНТРИГА: Ето кого праща Борисов за водач в Пловдив-област, след като ГЕРБ се изгаври с Вежди
Ивайло Дражев предупреждава пред ПИК: Партийни олигарси подготвят и пазаруват следващия ялов и продажен парламент
СРЕДНОЩНА РЕАКЦИЯ! Премиерът Главчев публикува решението си за частната детска болница (ДОКУМЕНТ)
САМО В ПИК И "РЕТРО": Биляна Гавазова фалира
Последвайте ни в Google News Showcase
Джейлян Алиева, Попово
препоръчано
Необходими продукти:
2 скумрии
1 глава лук
1 морков
1/3 ч.ч. грах, боб
1 червена чушка
2-3 кисели краставички
300 мл доматен сок
3-4 с.л. олио
2 с.л. брашно
сол
1 щипка черен пипер
1 дафинов лист
Начин на приготвяне:
Лукът се нарязва на едро, задушава се в олио заедно с нарязания на тънки шайби морков. Налива се доматеният сок и се добавят нарязаната на ивички чушка, киселите краставички - на тънки парчета, и грахът. Долива се около 1 л вода. След около 20 минути се слагат скумриите, нарязани на едри шайби, и подправките. Когато рибата е готова (необходими са є приблизително 10 минути), се добавя размитото с вода брашно.
Сладкиш със сини сливи
340104
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
315081
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87607
на 26.02.2019
Джолан в питка
135956
на 05.06.2018