ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Ирена Манева, Рудозем
препоръчано
Необходими продукти:
500 г брашно
1/2 мая - суха
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар
2 в.ч. (по 250 мл) топла вода
Начин на приготвяне:
В дълбок съд се слагат брашното, маята, солта и захарта. Разбъркват се и се прави кладенче. Слага се водата и се меси тесто - нито много гъсто, нито много рядко (да не лепне).
В дълбок тиган се загрява олио. Вземат се малки топчета от тестото и се разтягат на кръгчета. Пържат се до златисто.
Сладкиш със сини сливи
379262
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322145
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
90640
на 26.02.2019
Джолан в питка
139958
на 05.06.2018