ГОРЕЩО
ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ! Разбра се коя е студентката, загинала в ада край Бобов дол (СНИМКИ)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
ДВЕ ЖЕНИ НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА! Козилата и Асен Василев стягат селфита за Тик-Ток (КУЛТОВО ВИДЕО)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдия Дечев се отведе по делото срещу Петков и Божанов. Жандармерия продължава да пази Александър Йоловски и семейството му. Бившият министър пред ПИК: Надявам се на справедливост (СНИМКИ/ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Взема се парче от втасалото козуначено тесто, разточва се на пласт, дебел един пръст, който се слага в чиста кърпа. Върху този лист може да се намаже мармалад, но по-добре е плънка от орехи.
препоръчано
Орехите се нарязват на тънки филийки и се сваряват в захарен сироп, или се натрошават, смесват се със счукана захар и малко канела. И в двата варианта, след като се сложи плънката, се поръсва с малко галета.
Листът се навива на руло с помощта на кърпата, слага се в намазана с масло тепсия и се намазва отгоре с кристална захар.
Същото руло може да се направи вместо с орехи, с бадеми.
Сладкиш със сини сливи
409592
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


