ГОРЕЩО
Радомир Чолаков: ПП чувстват себе си като камикадзе и искат да се блъскат в самолетоносача ГЕРБ
ПОЛИТОЛОГ С ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Задават се цакане и надцакване! Ако ПП-ДБ и ГЕРБ направят истински разговор за кабинет, той ще е в някой друг манастир
Александър Йорданов с УДАРНО РАЗКРИТИЕ: Новата зам-шефка на НАТО не е македонка, а българка - прабаба й е получавала пенсия от Царство България
Евгений Михайлов с РАЗБИВАЩ КОМЕНТАР: ПП се сближиха с копейките на Костадинов - знаят, че няма да прескочат бариерата
Георги Марков с ЕКСКЛУЗИВЕН КОМЕНТАР: Тръмпизмът настъпва в Европа - Партията на свободата в Австрия постигна съкрушителна победа, Румъния се събуди
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Анна Атанасова, Хасково
препоръчано
Необходими продукти:
1 маруля
1 домат
70 г настърган
кашкавал
30 г маслини
1 консерва риба тон
2 филийки сух хляб за кротони
За соса:
1 кофичка майонеза
3/4 кофичка кисело мляко
сух чесън на вкус
черен пипер
сол
копър
Начин на приготвяне:
Марулята се реже или накъсва на едри парчета. Към нея се добавят нарязаните на кубчета домати. Овкусяват се със зехтин и сол и се поставят в купа. По средата се слага риба тон (нарязана) и покрай нея се слагат кротоните. Насипва се кашкавалът отгоре и се украсява с домати, а отстрани - с маслини. По средата се залива със соса и се сервира.
Бон апети!
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140796
на 05.06.2018