ГОРЕЩО
ОГРОМНА ТРАГЕДИЯ! Разбра се коя е студентката, загинала в ада край Бобов дол (СНИМКИ)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
ДВЕ ЖЕНИ НА РЪБА НА НЕРВНА КРИЗА! Козилата и Асен Василев стягат селфита за Тик-Ток (КУЛТОВО ВИДЕО)
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Съдия Дечев се отведе по делото срещу Петков и Божанов. Жандармерия продължава да пази Александър Йоловски и семейството му. Бившият министър пред ПИК: Надявам се на справедливост (СНИМКИ/ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти:
препоръчано
400 г лапад, 150 г ориз, 120 г гъби, 1 морков, 3 стръка пресен лук, 1/2 връзка джоджен, сол, червен пипер.
Начин на приговяне:
Лападът се бланшира 1-2 минути във вряща вода. Олиото се загрява в дълбок съд. В него се запържват лукът, нарязаните на ситно гъби и моркова. Прибавят се оризът и червеният пипер. Налива се вода (300 мл) и се вари, докато оризът набъбне. Той се смесва със солта, черния пипер и накълцания на дребно джоджен. Плънката се оставя да се охлади. После се слага във всяко лападово листо и се завиват сарми, които се нареждат в тенджера и отгоре се затискат с чиния. Сармите се варят 30 минути.
Сладкиш със сини сливи
409592
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


