ГОРЕЩО
САМО В ПИК! В Стара Загора е страшно - хиляди се събраха, за да поискат стабилност в държавата (ВИДЕО/СНИМКИ)
Радослав Ревански ексклузивно пред ПИК: Хиляди хора от всички етноси има на площада в Белица! Провалените политици от ППДБ нескопосано ни обвиняват, че вадим етническата карта (ВИДЕО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Огромни протести в цялата страна в защита на стабилността - вижте какво се случва в Кърджали и Белица: Делян Пеевски е лидерът на народа (ВИДЕО)
Vivacom отключва всички ТВ канали и дава пълен достъп до EON през най-празничния период за годината
Fibank представи традиционния си благотворителен календар в подкрепа на художествената гимнастика
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Радка Петрова
препоръчано
Необходими продукти:
2 глави лук
2 с.л. олио
1-2 риби скумрии
1 с.л. брашно
1 ч.л. червен пипер
300 грама доматен сок
150 грама вода
3 с.л. бланширан грах
4-5 мариновани краставички, нарязани на колелца
1 морков от туршия - нарязан на колелца
малко сол
дафинов лист
P зърна черен пипер
Начин на приготвяне:
Задушаваме ситно нарязания лук в олиото, после поставяме последователно всички останали продукти. В тава слагаме получения сос от задушените продукти, а отгоре редим изчистената и нарязана на колелца риба и по желание поставяме резенчета лимон. Печем в умерено загрята фурна до готовност (докато сосът се сгъсти).
Сладкиш със сини сливи
408791
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335954
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97284
на 26.02.2019
Джолан в питка
147627
на 05.06.2018


