ГОРЕЩО
Миков за кабинета "Главчев": Уж вадят ново правителство, но има само едно местене на мебели
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Деница Златева аут от "Булгаргаз"
РАЗКЪРТВАЩ АНАЛИЗ: Консерваторите ВМРО, Синя България, Гешев, "България може" (или не може) се явяват отделно?! Сглобка 2.0 е гарантирана! Айде ГЕРБ и ДПС да си кажат позицията за Тръмп
Радев поряза Главчев за Даниел Митов: Няма вариант зам.-председател на партия да е министър в служебен кабинет
Павела Митова пред ПИК TV: Има основания докладът за "Боташ" да бъде изпратен на прокуратурата (ВИДЕО)
Последвайте ни в Google News Showcase
От Милка Кърчева
WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)
препоръчано
Необходими продукти:
4 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
4 с.л. вода
4 с.л. олио
2 ябълки
1 ч.л. канела
Начин на приготвяне:
Яйцата и захарта се разбиват до побеляване. Прибавят се водата и олиото и се разбива. Смесва се бакпулверът с брашното и се прибавя към яйчената смес, накрая се прибавя и канелата. Изсипва се в намазнена и набрашнена тава. Ябълките се обелват и нарязват на полумесеци и се подреждат отгоре. Пече се в предварително загрята фурна на 180-200 градуса. От време на време се проверява с клечка за зъби. Ако клечката е суха, сладкишът е готов. По желание може да се сиропира.
Сладкиш със сини сливи
337437
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
314392
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
87258
на 26.02.2019
Джолан в питка
135322
на 05.06.2018