ГОРЕЩО
Георги Харизанов пред ПИК TV: ППДБ да спрат да се правят на политически девственици - гласували са най-много от всички заедно с "Възраждане" (ВИДЕО)
Михаил Миков: Унижават Силви Кирилов. Отиване на нови избори ще е тънка форма на бягство от отговорност
ЕКСПЕРТИ КАТЕГОРИЧНИ: Изходът от патовата ситуация за парламентарен шеф е в ръцете на...
НА РЪБА НА ВОЙНА ЛИ СМЕ? Русия от днес открито заговори за конфликт не с Украйна, а с НАТО
ПОЛИТОЛОГ С ОТЧАЙВАЩА КОНСТАТАЦИЯ: Възможността да се създаде смислено управляващо мнозинство между ГЕРБ и ППДБ е изчерпана, гледаме грозен театър
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Милка Кърчева
препоръчано
Необходими продукти:
4 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
1 бакпулвер
4 с.л. вода
4 с.л. олио
2 ябълки
1 ч.л. канела
Начин на приготвяне:
Яйцата и захарта се разбиват до побеляване. Прибавят се водата и олиото и се разбива. Смесва се бакпулверът с брашното и се прибавя към яйчената смес, накрая се прибавя и канелата. Изсипва се в намазнена и набрашнена тава. Ябълките се обелват и нарязват на полумесеци и се подреждат отгоре. Пече се в предварително загрята фурна на 180-200 градуса. От време на време се проверява с клечка за зъби. Ако клечката е суха, сладкишът е готов. По желание може да се сиропира.
Сладкиш със сини сливи
382025
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322909
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91538
на 26.02.2019
Джолан в питка
140704
на 05.06.2018