ГОРЕЩО
Кападокия се превърна в снимачна площадка на български филм за борбата с множествена склероза
СУПЕР ШОУ! Колтуклиева подгони Киро из коридорите на Съдебната палата. Пита го чуват ли се с Борисов (ВИДЕО)
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Само от ТОЗИ ЧОВЕК зависи дали ще има предсрочни избори. Политиката се опростачи, а младите стават жертва на манипулации (ВИДЕО)
Брутална саморазправа с Асен Василев: Такова 7-минутно унижение от парламентарната трибуна не е имало скоро (ВИДЕО)
ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА за Станислав Цанов! Как ютубърът окраде създателя си Волен Сидеров и си купи къща за близо милион
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
От Людмила Христова, София
препоръчано
Необходими продукти:
10-12 млади лозови листа
2 малки тиквички или 1 голяма
1 глава лук
сол и черен пипер на вкус
5-6 с.л. олио (зехтин)
по няколко стръка джоджен и маточина
Начин на
приготвяне:
Лукът и лозовите листа се нарязват на ситно, заливат се с 2 л гореща вода, добавя се олиото (зехтинът) и супата се вари 10-15 мин. Добавят се тиквичките, нарязани на кубчета, сол и черен пипер на вкус и се вари още около 30 мин. Накрая се добавят джодженът и маточината и супата се вари още 10 минути. Става много лека и вкусна супа. По желание може да се застрои с яйце и кисело мляко.
Сладкиш със сини сливи
409780
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
335975
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
97309
на 26.02.2019
Джолан в питка
147652
на 05.06.2018


