ГОРЕЩО
Европейският център за транспортни политики с писма до посолствата на Франция и Германия заради намеса в българската съдебна система
Изненадваща промяна в тона на "Дондуков" 2. Ето какво направиха от ДПС-Ново начало, докато Мирчев иска да раздава юмруци
БСП и ИТН на консултации при Радев утре
Силистра избра десетте най-добри спортисти за 2025 година (СНИМКИ)
ГОРЕЩА ТЕМА! И Апелативният съд в София каза тежката си дума за легитимността на Сарафов като главен прокурор
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Термично обработените колбаси докарват рак. Причината е в наличието на натриев нитрит, който се влага в продуктите, за да се запази техният червен цвят и качеството им за по-дълго време.
препоръчано
В сурово състояние той не е вреден за организма, но при пържене или печене се превръща в канцерогенното вещество нитрозамин. За това предупреди д-р Донка Байкова от катедра "Превантивна медицина" към Медицинския университет в София.
Много хора предпочитат бързо приготвената вечеря от малотрайни колбаси. Това е една от причините да сме засегнати от алергии, бум на злокачествените образувания, свръхвъзбудимост на нервната система и стомашно-чревни проблеми.
Принц Хари нанесе нов удар по двореца
87345
на 09.12.2025
МАЛКИ ТАЙНИ: Яжте киви всеки ден за здрава и еластична кожа
6295
на 08.12.2025


