ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Даниела Иванова, Карнобат
препоръчано
Необходими продукти:
4 яйца
2 ч.ч. захар + 1 ч.ч. за сиропиране на блатовете
1 майонеза
1 бакпулвер
1 ванилия
3 ч.ч. брашно
1 с.л. какао
За глазурата:
течен шоколад
маргарин
стафиди
нишесте по избор
праскови и малини
Начин на приготвяне:
Смесват се всички продукти за блатовете. Получената смес се разделя на две равни части, като към едната се добавя какаото. Блатовете се пекат във форма за торта до готовност. Сиропират се. Готовите блатовете се слепват с течния шоколад и маргарина (1:1), нареждат се стафидите и ситно нарязани праскови. Слага се другият блат и се залива с нишестето. Украсява се с резени праскови и малини.
Сладкиш със сини сливи
379262
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
322145
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
90640
на 26.02.2019
Джолан в питка
139958
на 05.06.2018