ГОРЕЩО
Андролова с прогноза: Обмисля се бъдеща коалиция, в която либералите ще бъдат прецакани
МРЕЖАТА ГЪРМИ: Аз не скачам и съм дебел! И съм щастлив, че съм дебел, а не дебил! Няма как да се вържа на про100кики, Асеня, Рашков, Мирчев, Резидента, Мечо гел, Ивилинчо, Копейки и Пепейки...
Известен адвокат ПОКАЗА откровените глупости за бройката на протестиращите и как Манол Пейков, Асен Василев и Белобрадова трансформират геометрията
БЪРЗИ МИСЛИ ЗА ПРОТЕСТА: 50% концерт и 50% митинг. Който сее ветрове, жъне бури и прокуратури
ТЕЖКИ ВРЕМЕНА! От ИТН след хвърлената оставка на кабинета: Бащите на хаоса са Асен Василев, Ивайло Мирчев, Радостин Василев, Костадин Костадинов и Ивелин Михайлов (ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г агнешки дреболии, 2 яйца, 2 ч.ч. корнфлейкс или галета, брашно, 5 с.л. лимонов сок, магданоз, олио, подправки.
препоръчано
Начин на приготвяне: Дреболиите се почистват и нарязват на хапки. Мариноват се в лимоновия сок. Слагат се подправките (по желание), поръсват се с нарязания магданоз и се оставят 3 часа в хладилника. Хапките се изтръскват от маринатата, овалват се последователно в брашното, разбитите яйца и натрошения корн флейкс или галетата. Оставят се в хладилника 30-40 минути. Пържат се в леко сгорещено олио по 2 минути от всяка страна. Внимание: при препържване може да станат сухи и жилави.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1293343
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
304556
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
272954
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
109865
на 26.04.2021


