Хрупкави хапки

Рецептите на деня

Хрупкави хапки

7672
на 24.09.2013
Хрупкави хапки
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Необходими продукти: 500 г агнешки дреболии, 2 яйца, 2 ч.ч. корнфлейкс или галета, брашно, 5 с.л. лимонов сок, магданоз, олио, подправки.

препоръчано

Начин на приготвяне: Дреболиите се почистват и нарязват на хапки. Мариноват се в лимоновия сок. Слагат се подправките (по желание), поръсват се с нарязания магданоз и се оставят 3 часа в хладилника. Хапките се изтръскват от маринатата, овалват се последователно в брашното, разбитите яйца и натрошения корн флейкс или галетата. Оставят се в хладилника 30-40 минути. Пържат се в леко сгорещено олио по 2 минути от всяка страна. Внимание: при препържване може да станат сухи и жилави.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов с още ВАЖНИ послания дни преди вота (НА ЖИВО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК