ГОРЕЩО
УНИКАЛНО ШОУ! Кметица изненада с бременно коремче, приписаха заслугите на Кирил Петков (ВИДЕО)
ЧЕТИВО ЗА BTV: Посочиха къде е "слонът в стаята", който генерира полемиката за журналистиката на Мария Цънцарова
Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
Шокиращи подробности за намерения труп във Велико Търново - ето как се е стигнало до трагедията
Борецът срещу купения вот Ивайло Мирчев ще каже ли кой осигури за ППДБ ромските гласове във Варна? Или този проблем не съществува
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 500 г агнешки дреболии, 2 яйца, 2 ч.ч. корнфлейкс или галета, брашно, 5 с.л. лимонов сок, магданоз, олио, подправки.
препоръчано
Начин на приготвяне: Дреболиите се почистват и нарязват на хапки. Мариноват се в лимоновия сок. Слагат се подправките (по желание), поръсват се с нарязания магданоз и се оставят 3 часа в хладилника. Хапките се изтръскват от маринатата, овалват се последователно в брашното, разбитите яйца и натрошения корн флейкс или галетата. Оставят се в хладилника 30-40 минути. Пържат се в леко сгорещено олио по 2 минути от всяка страна. Внимание: при препържване може да станат сухи и жилави.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
810660
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
276845
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
250540
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
85622
на 26.04.2021