ГОРЕЩО
МЪКА СЛЕД ПРОТЕСТА: Лидерите на ППДБ сигурно се чувстват така, сякаш са поканили всичките си приятели на рожден ден, а са дошли само един-двама...
ГОРЕЩО В ПИК TV! Проф. Ангелов върна Кокорчо в 7 клас (ВИДЕО)
Колтуклиева ОТНОВО РАЗКРИ двойния аршин на Киро и компания: Та кой употребява НСО за лично ползване?!
Георги Харизанов пред ПИК TV: Протестите изненадаха управляващи, опозиция и президент. Бързи избори на хоризонта и позитивни резултати от ТОЛ системата (ВИДЕО)
ШОК! Вижте какво показвала една от камерите в мъжките тоалетни на 138-о училище, монтирана от извратения директор… (СНИМКА)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Освен по форма и цвят, чушките се различават и по своите хранителна стойност и полезни качества. По същество те са един и същ зеленчук, но се различават по времето на зреене.
препоръчано
А именно, зелените чушки се берат много млади и затова имат леко горчив вкус.
Следват ги жълтите чушки, докато червените чушки узряват още около месец, така че съдържат много вторични растителни масла и най-много витамин С от всички чушки.
Затова червените чушки са най-здравословният сорт чушки, съобщава B92.
свързани новини
НЕОЧАКВАН ЕФЕКТ: Български червени чушки помагат при... косопад
13506
на 24.02.2023


