ГОРЕЩО
МАЙКА ЗОВЕ: Кметът на район “Слатина” Георги Илиев, изявен кадър на ПП‑ДБ, да каже за двата педофилски скандала в рамките на месеци
ИЗБОРИ И АЛГОРИТМИ: Защото трябва да се спазва Конституцията! Защото всичко останало е от лукавия. Пардон, от мракобесния Z, олицетворение на евразийската автокрация
Защото пуснаха музика: Синдикатите са в ужас, Василев нарича ГЕРБ "идиоти", а Мирчев дължи обяснение за твърдението си, че ще се крадат милиарди от хазната за купуване на гласове
Забравиха ли ППДБ за аверите на Благо Коцев? Няма ли да съберат пари и за техните гаранции
СУПЕР ШОУ! Взеха Козилата Ерато за мезе след поредната тъпотия, с която рекламира протеста тази вечер (СНИМКИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Необходими продукти: 30-40 листа лобода, 150 г ориз, 1 кубче пилешки бульон, 2- 3 стръка пресен лук, олио, сол, магданоз, 2 стръка девесил. За застройката: 1 яйце, 2-3 с.л. кисело мляко.
препоръчано
Начин на приготвяне: Лободата се нарязва на дребно и се задушава с олиото и лука. Добавят се оризът и кубчето бульон. Налива се 1 л вода, посолява се и се вари около половин час. Слагат се нарязаният на ситно магданоз и стръковете девесил. Супата се маха от котлона и след около 10 минути се застройва.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1312025
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
307875
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
276342
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
113112
на 26.04.2021


